فروش برنج لاشه محلی شمال با قیمت هایی که در جدول زیر نوشته شده است صورت می گیرد این قیمت ها برای عمده فروشی بوده و به صورت کاملا به روز است که در بازار های شمال تعیین می شود.

فروش برنج لاشه

فرق برنج لاشه با نیم دانه

اگر نمی دانید برنج لاشه چیست یا فرق لاشه و نیم دانه را نمی دانید حتما فیلم زیر را ببینید تا فقط در 5 دقیقه همه ی سایز های شکسته برنج را بشناسید.

فروش برنج لاشه طارم هاشمی

عمده فروشان برنج لاشه که سه نوع برنج مشابه طارم، هاشمی و طارم هاشمی را می فروشند در مناطق و شهر های زیر مستقر هستند:

[one_sixth]رشت[/one_sixth][one_sixth]خمام[/one_sixth][one_sixth]کوچصفهان[/one_sixth][one_sixth]بابل[/one_sixth][one_sixth]آمل[/one_sixth][one_sixth_last]جویبار[/one_sixth_last][one_sixth]لاهیجان[/one_sixth][one_sixth]لنگرود[/one_sixth][one_sixth]تالش[/one_sixth][one_sixth]لشت نشا[/one_sixth][one_sixth]خشکبیجار[/one_sixth][one_sixth_last]فریدونکنار[/one_sixth_last]

فروش برنج لاشه معطر

اگر به دنبال این هستید که لاشه معطر تهیه کنید یادتان باشد حتما لاشه ای که می خرید خالص از برنج های زیر باشد.

  • صدری دم سیاه
  • هاشمی
  • طارم
  • علی کاظمی

فروش برنج لاشه فجر

معمولا لاشه برنج فجر و سایر ارقام برنج پرمحصول را به صورت خالص نمی فروشند و آن ها را با طارم مخلوط کرده و به اسم طارم خالص می فروشند. برای تشخیص لاشه برنج های فجر و سایر ارقام برنج پرمحصول باید بدانید دانه های لاشه این برنج ها خصوصیات زیر را دارند:

  1. تعدادی کدر و بد رنگ هستند
  2. تعدادی مغز گچی و یا سفید رنگ اند.
  3. به طور کلی رویت خوبی ندارند.
  4. فاقد عطر و مزه اند.
  5. جوش خور متفاوتی با دانه برنج های محلی با کیفیت دارند.
  6. فاقد طعم، مزه و عطر هستند.
  7. معمولا بوی نم و رطوبت به همراه دارند.
  8. تعدادی از دانه هایشان حالت شیشه ای دارند.
  9. وقتی به آن ها دست می زنید زبری خاصی دارند.
  10. در پخت خشک در می آیند و نرم و لذیذ نیستند.
[box type=”error” align=”” class=”” width=””]به طور کلی سعی کنید از یک فروشنده معتبر و مطمئن برنج لاشه بخرید زیرا مخلوط کردن و فروش لاشه ناخالص به شدت در بازار باب شده است.[/box]
فهرست