شاید خیلی از خانومای خونه دار براشون جای سوال باشه که برنج ایرانی خوب چیه و این میتونه سوال کسایی که تازه مغازه برنج فروشی زدن هم باشه پس این مطلبو بخونین تا قشنگ متوجه شین.

برنجای ایرانی شمال مثه هاشمی، دمسیاه، طارم، زرددُم، حسن سرایی و علی کاظمی از خوبا هستن که عطرین و پختشون حرف نداره و همشون تو گیلان و مازندران کاشته میشن با این فرق که برنجای گیلان ظاهر و شکل شون بهتره و پخت عالی میدن اما برنجای مازندران عطری ترن.

اما بدبختی اینجاست که یه سری برنجا مثه شیرودی، ندا، نعمت و فجر هستن که به پای برنجایی که اسمشون رو گفتیم نمیرسن و ضعیفن اما بعضی فروشندها میان اونا رو قاطی میکنن با برنج خوب و به اسم برنج ایرانی اعلا میفروشن یا تو گونی برنج بی کیفیت میریزن ولی روش چاپ برنج ایرانی خوب و از این حرفا میزنن.

حالا مشتریا برا اینکه بتونن برنج ایرانی خوب گیر بیارن باید یکم تو خرید دقت کنن و از جای معتبر خرید کنن تا کلا سرشون نره و بتونن برنج با کیفیت گیلانی یا مازندرانی مصرف کنن نه برنج پرمحصول ضعیف و بی کیفیت.

فهرست