برنج ایرانی ارقام گوناگونی دارد که در بین تمامی آن ها طارم هاشمی یکی از شناخته شده ها است. اما باید ببینیم همه می دانند چگونه باید نوع درجه یک این محصول را تشخیص بدهند؟

پیش تر در مقاله ای ارقام مختلف برنج را به صورت تیتر وار معرفی کردیم و در این مقاله می خواهیم با مثالی پیرامون رقم طارم هاشمی به شما مخاطبان بگوییم که چگونه باید به درجه یک بودن برنج هایی که می خرید پی ببرید و در امر خرید روزانه برنج خود یک متخصص باشید.

تشخیص برنج خوب ایرانی

اغلب مصرف کنندگان فکر می کنند که اگر برنج نیم دانه نداشته باشد نشانه ی مرغوبیت آن است. برخی نیز به عطر برنج کفایت می کنند اما در نقطه مقابل برنج فروش ها مقدار کمی برنج عطری را با برنج خارجی یا ایرانی پرمحصول مخلوط کرده و ایجاد عطر می نمایند.

اما برای اینکه به درجه یک بودن برنج پی ببرید باید به نکات زیر دقت نمایید:

  • باید رنگی روغنی یا متمایل به کرم داشته باشد.
  • وقتی به آن دست می زنید کمی چربی را احساس کنید.
  • عطر برنج از روی گونی به مشام شما برسد.
  • وقتی آن را پخت می کنید تمام دانه ها یک دست جوش خورده باشد.
  • بوی نم و رطوبت ندهد.
  • رنگش زرد یا کدر نباشد.
  • دانه های با مغز گچی یا همان شکم سفید نداشته باشد.
  • داشتن حالت شیشه ای برای برنج های خارجی است.
  • باید بعد از پخت حتی وقتی که سرد شد نرم باقی بماند.

البته باید دقت داشته باشید دانه برنج مانند آنچه در تصویر می بینید ترک خورده نباشید. این موضوع سبب شکستن دانه در هنگام پخت می شود.

برنج ایرانی

برنج ایرانی طارم هاشمی

این نوع برنج در استان مازندران کشت می شود. در واقع طارم هاشمی برنجی با خصوصیات طارم عطری و هاشمی گیلان است. از بین خصوصیات طارم عطری معطر بودن را به همراه دارد اما بسیار عطر کمتری دارد. از بین خصوصیات هاشمی نیز کشیده بودن دانه را داراست اما تناسب دانه ای اش به پای هاشمی گیلان نمی رسد.

 

فهرست