برنج های شمال که بومی همچنان کشت میشوند عموماَ معطر و با کیفیت صادراتی هستند اما تفاوت برنج های صادراتی با برنج های موجود در بازار بر سر میزان استفاده از کود های شیمیایی میباشد که باید توسط کارشناسان برسی گردد تا مشکلی از بابت استفاده این کود ها نداشته باشند. میتوان گفت عموم کشاورزان کشور از ک.د هایی استفاده میکنند که توسط جهاد کشاورزی توزیع میشود اما درست استفاده کردن و یا به موقع کود دادن یکی از راههایی باشد که برنج از آزمایشهای فنی مربوطه سر بلند بیرون بیاید. مساله دیگر بر سر برنج های صادراتی میزان کمی آن است زیرا برای صادرات در حجم بالا باید حتماَ برنج موجود در کشور از همان نوع باشد به همین دلیل برنج های طارم و هاشمی عموماَ به عنوان برنج های صادراتی شناخته میشوند آن هم به دلیل در دسترس بودن و حجم بالای برداشت آنها در مزارع و همچنین کیفیت مناسب آنها میباشد. برای تهیه برنج های صادراتی شمال میتوانید با ما در ارتباط باشید.

فهرست