برنج راتون هاشمی، جزو محصولات ارگانیک و درجه یک خوشه زارهای مازندران می باشد که هم میزان تولید این رقم را افزایش داده و هم قیمت مناسبتری در بازار دارد.

برنج راتون از رتونینگ کردن یک رقم به دست می آید که در این عمل، یک گیاه جدید با همان مشخصات گیاه اصلی بعد از برداشت اولیه حاصل می شود و از همان نیز دوباره برنج بر می دارند. راتون هاشمی هم همانند خود رقم هاشمی، جزو برنجهای خوش پخت می باشد و مصرف آن در کشور به مراتب افزایش یافته است؛ چراکه به تبع آن، تولید برنج در شالیزارهای مازندران رشد چشمگیری داشته است.

فهرست