چگونه برنج شیرودی را شناسایی نماییم

برنج شیرودی دارای ویژگی های ظاهری متفاوتی میباشد و از آنجا که دارای نوع های مختلفی نیز میباشد در تشخیص ظاهری آنها شاید به مشکل برخورید اما از روی پخت میتوانید بسیار راحت تر و آسان تر شناسایی نمایید. برنج های پرمحصولی همچون شیرودی بعد از پخت دارای کیفیت پایین تری میباشند و پس از سرد شدن بسیار خشک تر از برنج های بومی میشوند. نرم بودن و راحت هضم بودن برنج های بومی بزرگ ترین ویژگی های این برنج ها میباشد که برنج شیرودی از آن بی بهره میباشد. برنج های پرمحصول ایرانی بسیار شبیه به برنج های خارجی میباشند و میتوان آنها را با یکدیگر مقایسه نمود. شما برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاورین ما در تماس باشید و اطلاعات لازم را به راحتی کسب نمایید.

فهرست