بهترین برنج ایرانی چه برنجی است؟ این سوال را معمولا مصرف کنندگانی می پرسند که از خرید برنج تقلبی خسته شده اند و انقدر از فروشنده های اطرافشان تعاریف پوچ شنیده اند دیگر به ان ها اعتماد ندارند. البته برخی از افراد که برنج فروشی دارند نیز برای پوشش نیاز مشتریان خاص خود به دنبال تهیه عمده بهترین برنج ایرانی هستند

باید برایتان بگوییم که صدری دم سیاه سرد بهترین برنج ایرانی است و در مقایسه با تمامی ارقام دیگری که در کشور کشت می شود برتری محسوسی دارد. برای اینکه کامل متوجه این امر شوید پیشنهاد می کنیم فیلمی که در این مقاله برایتان قرار داده ایم ببینید تا از زبان اقای جواهری متوجه برتری های برنج دم سیاه نسبت به سایر ارقام شوید.

برنج هاشمی بهتر است یا دمسیاه

موارد زیر همگی عوامل برتری برنج دمسیاه را در مقایسه با برنج هاشمی بیان می کنند.

  1. دمسیاه عطر بهتری از هاشمی دارد.
  2. دمسیاه از هاشمی لذیذ تر است.
  3. دمسیاه از هاشمی استخوانی تر است.
  4. دم سیاه پخت بسیار مجلسی تری نسبت به هاشمی دارد.

بهترین برنج ایرانی دم سیاه اصل

برنج دم سیاه اصل فقط در گیلان کشت می شود و به دلیل اینکه نیاز به آب فراوان دارد تعداد محدودی از کشاورزان برخی مناطق گیلان به کشت دم سیاه مشغول اند که چیزی کمتر از پنج درصد می شوند. اما متاسفانه گونی های زیادی با چاپ دم سیاه در بازار دیده می شود.

بهترین برنج ایرانی

مشخصات و خصوصیات برنج دم سیاه اصل

  • دانه های کشیده و قلمی دارد.
  • عطر آن به خوبی حس می شود و نیاز به دمیدن و ها کردن درون آن نیست.
  • دانه های دم سیاه کج و کولگی ندارند و صاف و یکدست هستند.
  • اگر دانه شکم سفید در دم سیاه وجود داشته باشد شکم سفیدی ها پخش هستند و نقطه نیستند.
  • دم سیاه بعد از پخت بسیار نرم و لذیذ است و تمامی دانه هایش یکدست جوش می خورند.
فهرست